Rýchly návod: Ako vybrať popruhy na telo ako darček

Chceli by ste svojej polovičke darovať naozaj unikátny darček? Poradíme vám, ako vybrať nádherný darček, z ktorého budete mať radosť obaja. V niekoľkých krátkych bodoch si rozoberieme, prečo je postroj na telo jedným z najromantickejších darčekov vôbec a ako vybrať ten správny.

 

Prečo sa popruhy radia k najlepším darčekom pre partnerku?

Ak neustále rozmýšľate, čím potešiť partnerku, ktorej nič nechýba, môžete siahnuť napríklad po kabelke, ktorá ju síce poteší ale to bude asi tak všetko. Tiež jej môžete kúpiť krásne spodné prádielko, avšak to nemusí konfekčne sadnúť a namiesto prekvapenia prídu zvláštne pohľady a otázky partnerky: Ako je možné, že ten môj chlap nevie, akú nosím veľkosť? Skúste sa tomuto tento rok vyhnúť a prekvapte svoju drahú polovičku skutočne niečím romantickým a nevulgárnym, z čoho zaručene budete mať radosť obaja. Vyberte jej postroj na telo alebo masku, ktorá sadne takmer každej žienke.

popruhy na telo

 

Postroje sú veľmi romantickým a dokonca až veľmi intímnym darčekom, pretože ho vyberáte podľa vkusu svojej milovanej ale i podľa toho vášho. Nejde iba o niečo, čo ste v panike schmatli z regálu v obchode. Vaša partnerka bude vedieť, že ste vynaložili veľké úsilie na výber tohto dokonalého kúsku.

 

Ako vybrať popruhy na telo

Zistite, čo sa jej páči

Má už nejaké kožené doplnky na telo doma? Ak áno, výber bude oveľa jednoduchší. Stačí sa pozrieť na to, aké doplnky doma má a začnite hľadať, pričom sa držte toho, čo doma má. Ak má doma hrubšie popruhy, držte sa toho a kúpte jej hrubšie popruhy. Ak má doma klasickú čiernu farbu popruhov, siahnite tento krát po červenej.

Ak vaša partnerka doma nemá žiaden takýto postroj ani masku, skúste sa jej nenápadne opýtať, ktorý postroj sa jej páči. Ak sa bojíte, že by s niečím takým nesúhlasila, skúste jej ukázať instagram @subcret a ukážte jej masku, prípadne jemnučké krídla. Ak povie, čo sa jej páči, máte vyhraté. Chcete ju radšej úplne prekvapiť? Opýtajte sa jej najlepšej kamarátky, čo by sa vašej partnerke páčilo. Zaručujeme, že tá pozná vašu partnerku lepšie ako vy.

 

Ako bude nosiť postroj

Skúste sa zamyslieť nad tým, ako bude partnerka postroj nosiť. Ak má rada módne doplnky, siahnite skôr po jednoduchšom postroji, ktorý sa nosí aj na šatách alebo tričku.

opasok na telo

 

Ak chcete skôr vybrať doplnok iba do spálne, vyberte jej zpomedzi postrojov na stehná alebo na zadok. Vyberte podľa toho, čo má vaša partnerka na sebe rada. Prípadne, aká časť jej tela sa vám najviac páči.  Ak má rada pekné podprsenky a má rada svoje prsia, siahnite po postroji na prsia. Ak jej chcete kúpiť postroj na celé telo, siahnite po komplete.

popruhy na telo

Naše postroje sú navrhnuté tak, aby objali krásne ženské krivky a premenili vašu partnerku na hotovú bohyňu. Takže sa vám to bude páčiť obom.

 

Akú farbu a veľkosť

Pri výbere postroja si nemusíte lámať hlavu nad veľkosťou. Popruhy na telo Subcret sadnú až 96%-tám žien. Skladajú sa z praciek a karabínok, vďaka čomu sadnú na takmer každú postavu. Farbu si vyberiete jednoducho. Na výber máte medzi sexi čiernou a hot červenou. Obe farby sa dokonale hodia blondínkam, brunetkám i ryšavkám, preto si vyberte takú, aká sa vám páči.

 

Hľadáte niečo odvážnejšie?

Patríte medzi páry, ktoré sa neboja skúšať nové veci? Tak siahnite po obľúbenej plácačke. Vďaka menším rozmerom sa plácačky ľahko zmestia do ruky, sú praktické a použiť ich môžete na akýkoľvek kúsok tela, nielen stehná a zadok. Mierne údery zvyšujú hladinu endorfínov v tele a pomáhajú k rýchlejšiemu dosiahnutiu orgazmu. V závislosti od sily úderu môže plácačka poskytnúť ľahký pocit, ktorý nepoznačí pokožku, alebo tvrdý úder, ktorý za sebou zanechá šrámy. Pokiaľ sa rešpektujú partnerove hranice, spankingové nástroje môže fungovať pre začínajúcich aj skúsených partnerov BDSM.

popruhy na telo

Tiež môžete siahnuť po putách na nohy a navodiť tak poriadne dusnú atmosféru.