Ako sa dá využiť plácačka? Spanking na udržanie spojenia s partnerom

Plácačky sú druh nástroja alebo erotickej hračky, ktorá primárne slúži k výprasku. Nie vždy len za trest. Ide o drevo alebo plast potiahnuté kožou, a preto jej dotyk s ľudskou pokožkou vyvoláva zvuk plesku. Prečo a ako používať plácačky aj u vás doma? Objavte svoje divoké ja a odovzdajte sa novej rozkoši.

Plácačka a jej sila úderu

Vďaka menším rozmerom sa plácačky ľahko zmestia do ruky, sú praktické a použiť ich môžete na akýkoľvek kúsok tela, nielen stehná a zadok. Mierne údery zvyšujú hladinu endorfínov v tele a pomáhajú k rýchlejšiemu dosiahnutiu orgazmu.

V závislosti od sily úderu môže plácačka poskytnúť ľahký pocit, ktorý nepoznačí pokožku, alebo tvrdý úder, ktorý za sebou zanechá šrámy. Pokiaľ sa rešpektujú partnerove hranice, spankingové nástroje môže fungovať pre začínajúcich aj skúsených partnerov BDSM.

Čo je spanking?

Spanking alebo výprask je súčasť sexuálnej interakcie. Ide o zámerné udieranie partnera rukami alebo pomocou nástrojov, ako je napríklad kožená plácačka, drevené či kožené pádlo, bičíky i väčšie biče alebo rôzne šľahače. Cieľom spankingu je zvýšiť pocity rozkoše, zavedením príjemnej bolesti získavajú obaja či všetci partneri ešte väčšie potešenie. Takže hoci sa výprask môže zdať na prvý pohľad bolestivý či extrémny, na rôznych úrovniach patrí do každého sexuálneho života zrelých partnerov. Vykonáva sa často napríklad počas hrania rolí.

Pozor! Predtým ako to s partnerom vyskúšate, je dôležité poznať vaše hranice. Pre niektorých ľudí je spanking úplne prirodzený, zatiaľ čo pre iných môže byť spojený so zneužívaním. Či už chcete byť v dominantnej alebo submisívnej situácii, uistite sa, že obaja zdieľate vzájomné porozumenie a veríte si.

plácačka

Dominancia je sexy

Dominancia jedného z partnerov zintenzívňuje apetít a často druhého partnera privádza do šialenstva. Ukážte partnerovi svoju autoritu a pomocou plácačky či iného nástroja ho donúťte ku všetkým svojim predstavám. Dodajte šmrnc svojmu zabehnutému partnerskému životu a oživte ho niečím novým a dobrodružným. Plácačka môže byť to pravé korenie do vašej spoločnej postele.

Ako použiť plácačku?

Spôsob výprasku je dôležitý. Nechcete partnerovi ublížiť, ale vyvolať v ňom intenzívne pocity rozkoše. Mal by prinášal potešenie, a nie nepríjemnú bolesť.

Techniky výprasku nie sú rovnaké a prinášajú rôzne výsledky. Preskúmajte s partnerom svoje možnosti. Ktorá z techník im vyhovuje a po ktorej túžia? Techniky výprasku sa dajú ľahko striedať v závislosti od použitých nástrojov, sile a rýchlosti úderov. Napríklad šľahanie rukou vedie skôr k pomalému intenzívnemu zvuku ako k prenikavému pocitu, ktorý prichádza pri údere hladkou dlaňou. Obľúbená technika spankingu je tiež prepínanie medzi hladením a šľahaním.

placacka

Horúce polohy pre zvedavých

Polohy ideálne na výprask majú svoj vplyv na pocity z celého výkonu. Výber a udržiavanie správnych polôh sú dôležité. Využite doma rôzny nábytok, stoličky, stoly, operadlá či gauč. Ideálne sú polohy, kde budete mať dobrý prístup k partnerovým častiam tela, ktorým sa chcete venovať. Ide hlavne o zadok, stehná a chrbát.

  • Poloha na rukách a kolenách je pri spankingu veľmi obľúbená. Ako už názov napovedá, submisívny partner leží na rukách a kolenách na posteli alebo na podlahe a použiť sa dá akýkoľvek BDSM nástroj.
  • Pre skúsenejšie páry sú tu ešte horúcejšie tipy. Väzenská poloha sa v praxi používa pri trestaní páchateľov. Submisívny partner sa predkloní s rukami obopnutými okolo členkov. Kožená plácačka je pre túto polohu ideálny nástroj.
  • Bičíky zase najlepšie využijete spolu s operadlom stoličky či gauča – pre submisívneho partnera je to tá najpohodlnejšia poloha a domina dostane nielen ľahký prístup k udieraniu, ale aj krásny výhľad na svoju polovičku.

Plácačka a ostatné spankingové nástroje prinášajú roznietené pocity z nových zážitkov. Nový spôsob intimity dostane váš vzťah do úplne nového sveta a na vyššiu úroveň. Prečo si nezlepšiť svoj sexuálny život pomocou najlepších spankingových nástrojov na trhu?