Kožená podprsenka, popruhy i nočné košieľky: ako si vybrať spodnú bielizeň na špeciálnu príležitosť?

Sexy? Sofistikovaná? Odvážna? Drzá? Aký efekt očakávate od svojej spodnej bielizne? Aktualizujte svoj šuplík a prekvapte ho novými neuveriteľnými kúskami, ktoré v ňom ešte nikdy neboli. Správna bielizeň vám dokonale sadne na telo, dodá vám sebavedomie a spestrí váš intímny život. Možnosti sú nekonečné: sexy župan, francúzska čipka, hodvábna košieľka, kožená podprsenka alebo odvážny postroj? V pohodlnej a sexy nočnej bielizni viac nemusíte robiť kompromisy.

Nežné čaro čipky

Chcete sa zahrať na nevinnú a slušnú dámu? Čipka na spodnej bielizni je zmyselná na dotyk, príjemná na nosenie a do spálne privedie roztomilú romantickú zvodnosť. Ak zatiaľ počas spoločnej čarovnej noci neplánujete vypustiť vášnivú dračicu a chcete svoje silné stránky nechať na neskôr, čipkovaná bielizeň je správna voľba.

Kožená podprsenka

Pokiaľ sa nechystáte na svoju prvú spoločnú noc s partnerom, neexistuje lepšia voľba. Kožená podprsenka má magickú silu príťažlivosti a vášne. Tento extravagantný kúsok je synonymom pre luxus. Erotická podprsenka z kože dokáže v spálni navodiť horúcu atmosféru. Vegánska koža svojimi vlastnosťami pripomína tú reálnu, príjemne sadne na pokožku a nefarbí. Zvýrazní ženské rysy, zakryje nedokonalosti a ukáže to, na čo môže byť každá žena pyšná. Pohodlne podrží, ale vaše tajné miesta ostanú odkryté hladným očiam partnera. Kožená podprsenka od Subcret je navyše doplnená o kovové krúžky, ktoré sa dajú použiť na rôzne dospelé hry.

Chcete celý komplet? Koženú podprsenku ideálne skombinujete napríklad s postrojom na zadok. Kožené popruhy po celom tele budú lačne kričať na partnera, ktorý vám bude venovať 100 % pozornosti.

Postroje na telo

Postroje sú erotické doplnky, ktoré môžete využiť aj ako erotickú spodnú bielizeň. Kožené postroje sú ideálna voľba pre sebavedomé ženy s dominantnou povahou a občasnými perverznými myšlienkami. Kožené popruhy s kovovými doplnkami tvoria komfortný materiál na všetky činnosti, ktoré vám napadnú. Ktorú časť vášho tela bohyne si prajete zvýrazniť túto noc? Postroje na prsia, zadok, stehnácelé telo ponúkajú nekonečné možnosti rozkoše.

 

Spodná bielizeň podľa príležitosti

Aký je účel vašej špeciálnej noci? Čo od spodnej bielizne očakávate? Chcete partnera zviesť? Čakáte, že z vás strhne všetko, čo uvidí? Alebo plánujete celovečerný hry, s ktorými mu pomotáte hlavu? Podľa účelu vašej noci si môžete vybrať farbu, textúru i štýl. Prvé rande budete mať na sebe určite inú podprsenku ako na výročie manželstva. Ktorý zvodný štýl je ten váš?

Štýl podprsenky

Nie je nad klasiku. Aspoň tak sa to hovorí. Trojuholníkové podprsenky vytvárajú krásny dekolt a prsia ľahko vyzdvihnú. Pôsobia mlado a zvodne. Ak už sa ale s partnerom poznáte nejaký ten rok, klasický štýl vymeňte za podprsenku z kože. Okoreňte vaše spoločné noci, dokážte, že ešte stále je čo objavovať a vyzdvihnite svoje prsia na neodolateľnú úroveň.

Vyberte správnu látku

Do práce či na rodinnú oslavu sa asi oblečiete skromnejšie a zvolíte klasické materiály. Čo ale rande? Záleží, kam sa chystáte. Ak chcete vyskúšať niečo nové, kože je odpoveď. Všestrannosť, pohodlnosť a zvodnosť nedajú na seba dlho čakať. Zvodný a nebezpečný vzhľad zároveň? Napríklad kožená podprsenka sa dá nosiť nielen pod šatami, ale aj na oblečení. Chce to len správne kombinácie.

Sila farby

Nepodceňujte farbu. Farbou spodnej bielizne partnerovi ukážete, na čo práve máte náladu. Chcete jemnú a nežnú noc plnú romantiky? Zvoľte ružovú alebo iné pastelové farby. Pre divokú noc plnú vášne je ideálna diabolská červená farba. Čierna a biela farba tvoria klasický nadčasový štýl, ktorým nikdy nič nepokazíte. Rafinované prevedenie dosiahnete kombináciou čiernej farby s inou svetlejšou.

 

Či už chcete osláviť výročie, dopriať partnerovi výnimočný večer alebo chcete vyzerať čo najlepšie pre nového partnera, čipka, kožená podprsenka, postroje alebo nočné košieľky sú niečo, s čím nemôžete urobiť chybu!