Ako si vybrať správny postroj?

Postroje zažívajú veľký boom a sú príjemným doplnkom k večerným hrátkam. Ak chceš zažiť niečo vzrušujúce, siahni po postroji, ktorý z teba urobí bohyňu. To, že máš niekde kilo navyše či pár strií pri oblečenom postroji, tebe, ani tvojej drahej polovičke, nepríde ani na um. Budete si užívať spoločné intímne chvíle na ktoré budete ešte dlho spomínať. Tak neotáľajme a poďme si vybrať ten správny postroj.

 

Krídla na lopatky

Začnime niečím krásnym a jemným. Máš chuť experimentovať, ale na začiatok chceš niečo jemnejšie a zároveň sexi? Môžeš sa zahrať na nezbedného anjelika. Krídla ťa dovedú do neba…alebo do pekla. Tvoj erotický zážitok posunú do výšin. Popruhy obopínajú ramená a hrudník, a tak si ťa tvoja polovička môže pekne pritiahnuť bližšie.  Krídla si vieš dať na ramená a doplniť sexi bielizňou alebo môžeš ísť rovno na ostro. Je to už len na tebe ako pojmeš túto úlohu anjelika. Krídla sú vyrobené z vegánskej kože a veľkosť ti padne, vďaka nastaviteľným prackám. Postroj s krídlami je doplnený s kovovými krúžkami.

 

Postroj na zadok

Chceš zvýrazniť svoje „pozadie“?  Siahni po sexi postroji na zadok. Neboj sa, netreba ti vôbec zadok Kim Kardashian.  Postroj sa vďaka prackám prispôsobí akejkoľvek veľkosti. Môžeš si ho upevniť s vyšším výkrojom alebo nižším. Záleží len na tebe. Môžeš si vybrať medzi čiernou a červenou farbou. Tiež máš k dispozícii variantu s mašličkami. Postroj je vyrobené z umelej kože. Na vnútornej strane, ktorá sa dotýka pokožky je potiahnutý povrch jemným zamatom.

 

Postroje na telo

Trúfaš si na niečo viac? Skús súpravu, ktorá rozbúši každé srdce. Erotický čierny či červený komplet s popruhmi dokonale zvýrazní celú ženskú postavu a všetko, čo k nej patrí. Popruhy s prackami rozpália všetko naokolo. Doplnené sú mašličkami a pripínačmi na pančušky, ktoré môžu ešte viac rozpáliť vášeň . Ak chceš zažiť poriadne vzrušujúce chvíle za dverami spálne skús siahnuť po postoji na telo.

 

Postroje na prsia

Túžiš po niečom sexi, čo zvýrazní tvoje prsia? Vyskúšaj postroj na prsia. Postroj jemne obopína prsia a prebudí aj tie najtemnejšie vášne a túžby! Jemné popruhy lemujú dekolt aj krk, čím si zaručene získaš celú pozornosť partnera, ktorý z teba nespustí oči. Postroj oživí nie len telo ale aj poriadne okorení myšlienky. Môžeš si vybrať postroj s chokrom alebo bez.

 

Erotický postroj na stehná

Staň sa bohyňou, ktorá presne vie, čo chce! Erotický čierny postroj na stehná navodí horúcu atmosféru o akej potajme túži každá žena. Erotické chvíle môžu byť vďaka vhodnému doplnku ešte lepšie. Popruhy ťa dovedú do raja, od ktorého máte kľúč len Vy dvaja.