Must have 2022: Erotické hračky, s ktorými to riadne roztočíte!

Must have 2022 alebo inak erotické hračky pre dospelých, ktoré by ste mali tento rok vyskúšať! Tu je niekoľko tipov, ktorými si okoreníte váš intímny život: Masky na oči, bičíky, plácačky, svorky, gagy, pásky, laná či stimulátory.

Masky na oči

Zažili ste už pocit, že sa musíte spoľahnúť na vašu polovičku? Skúste sa oddať svojej polovičke a nechajte si zviazať oči. Maximalizujete tým zmyselný zážitok, pretože ak obmedzíte jeden zmysel, ostatné sa stanú silnejšími. Na prekrytie očí môžete použiť šatku na oči alebo masku.

Pozor! Tento nový zážitok vyžaduje maximálnu dôveru a silné komunikačné schopnosti medzi partnermi.

maska na oči
Sexi maska na oči

Obojky a chokre

Obojky alebo takzvané chokre sú navrhnuté tak, aby obopínali krk a ešte viac obmedzovali pohyb a pohyblivosť. Kožený obojok na krk sa dá ideálne použiť v spálni. Erotické radovánky s obojkom pre muža i ženu zaujímavo okorenia váš sexuálny život. Sexy obojky vám dodajú správne sebavedomie a vytvoria množstvo nových nápadov na dospelé hranie.

Preferujete mať obojok na sebe alebo ním chcete ovládať svojho partnera?

Obojok na krk BDSM
obojok na krk

Gagy

Gagy, alebo po našom aj gulička do úst, je jednoduchá sexuálna hračka bežne používaná pri BDSM. Pri nasadení gagu je obmedzená schopnosť rozprávať, čím sa zvyšuje pocit podriadenosti. Gag obsahuje guličku, ktorá je na koženom alebo silikónovom popruhu. Vkladá sa do úst a zapína sa na zadnej strane hlavy. Gag sa používa pri predohre alebo počas sexu. Ste pripravený konečne posunúť hranice?

Svorky a nálepky na bradavky

K must have 2022 patria bezprostredne aj svorky na bradavky. Svorkami sa vyvíja tlak, ktorý sa bude líšiť v závislosti od toho, ako je svorka tesná a kde ju umiestnite. Môžu spôsobiť až silnú pulzujúcu bolesť (v ideálnom prípade príjemnú), nával intenzívneho pocitu pri ťahaní alebo krútení a rýchly pocit uvoľnenia po odstránení. Niektoré svorky na bradavky obsahujú skrutky, ktoré umožňujú skutočne experimentovať s tesnosťou. Žiaľ, nie všetky svorky sú vhodné pre všetky tvary a veľkosti bradaviek. Netrúfate si na svorky? Oživte sex nálepkami na bradavky.

 

Nálepky na bradavky
Nálepky na bradavky

Bičíky a plácačky

Bičíky patria jednoznačne k hračkám pre dospelých, po ktorých mnohí pokukujeme, ale bojíme sa ich zadovážiť a vyskúšať. Pravdou však je, že dokonale vedia rozpútať sexuálnu fantáziu. Bičíkmi a plácačkami môžete rýchlo zmeniť pravidlá hry a dať vašej polovičke „čo si zaslúži“. Dôležité je si s partnerom stanoviť hranice. Pretože biče a plácačky vytvárajú mnohé pocity, ktoré sa môžu u každého líšiť. Od zmyselného a príjemného, až po skutočne bolestivé.

bičík
Bičík Flirt

Šteklítka a dráždidlá

Erotické šteklítko posunie intímne chvíle opäť o stupienok vyššie. Prechádzajte po partnerovom tele pierkom alebo kovovým dráždidlom a sledujte čo sa stane. Nájdite na partnerovom tele erotogénne zóny a opakovane ich stimulujte.

šteklítko
Šteklítko

Pásky a laná

Moment, keď partnerova ruka drží vaše ruky nad vašou hlavou, môže byť veľmi vzrušujúci. Predstavte si, aké vzrušujúce by bolo, keby ste tento pocit mali úplne bez použitia rúk. To je podstata spútania. Existuje široká škála spútania, ktoré môžu ľudia použiť počas sexuálnej aktivity, aby obmedzili partnerov pohyb. S páskou na telo môžete jednoducho spútať ruky alebo členky. Páska má výhodu v tom, že sa ľahko používa a nelepí vlasy a dá sa ľahko prestrihnúť.

Lepiaca páska na telo bondage
Páska na telo bondage

Spútanie lanom môže byť pomalé a estetické. Dá sa využiť pri viacerých erotických hrách. Na materiáli a type lana záleží, preto sa pred kúpou porozprávajte s odborníkom na viazanie. Odporúčame bavlnené laná, ktoré sú určené priamo na „shibari“, pretože sú jemnejšie na pokožku. Existuje niekoľko kníh, ako napríklad The Seductive Art of Japanese Bondage ” od Midori, ktoré vám pomôžu naučiť sa základné zručnosti pri viazaní uzlov.