Postroj na telo, ktorý zvýrazní tvoje krivky

Postroj na telo je kožený popruh, ktorý sa nosí na holom tele, spodnej bielizni alebo na oblečení. Postroje sa dajú krásne kombinovať a vieš si s nimi spestriť tvoj outfit alebo okoreniť večer s partnerom. Môžeš si vybrať medzi rôznymi tvarmi a farbami. Poradíme ti, ako si vybrať ten správny postroj na telo a ako ho nosiť.

 

Druhy postrojov na telo

Na trhu nájdeme veľké množstvo postrojov. Hlavným rozdielom je materiál, z ktorého sú vyrobené. Delíme ich na:

 

Kožené postroje

Kožené postroje sú vyrábané väčšinou z bravčovej kože. Tiež sú tvrdšie a ťažšie sa ohýbajú. Sú určené skôr sa pre ľudí, ktorí si potrpia na pravú kožu.

Postroje z vegánskej kože

Ak uprednostňuješ humánnejšiu verziu, môžeš si vybrať postroj z vegánskej kože. Ide o napodobeninu kože. Postroje sú mäkšie a lepšie sa prispôsobia telu. Sú potiahnuté zamatom z vnútornej strany, čo umocňuje pocit pohodlia. Veľkosť postroja sa dá ľahko meniť vďaka prackám, ktoré obsahuje každý postroj.

postroj na telo

Páskové- látkové postroje

Na trhu sú dostupné postroje z látky, ide o tenké elastické šnúrky, ktoré sú podobné ramienkam podprsenky. Sú skôr na ozdobu k spodnej bielizni. Nevýhodou je, že praním sa môže zmeniť ich elastickosť.

 

 

Ako si vybrať postroj na telo

Postroje ti musia jednoducho sadnúť a musíš sa v nich cítiť dobre. Ak chceš prekvapiť svojho partnera a chceš postroj použiť na spodnú bielizeň alebo na holé telo, vyber si taký, ktorý zvýrazní tvoju obľúbenú časť tela. Nemáš takú? Tak ver, že máš! Tvoj partner na tebe miluje všetko! Preto sa aj výrobcovia postrojov snažia vyrobiť všakovaké postroje, ktoré potešia každú ženskú a samozrejme i mužskú dušu. Možností je neúrekom.

Postroje na stehná, postroj na zadok, postoj na prsia alebo dokonca krídla. Stačí si len zvoliť ten správny a ide sa! K postroju môžeš zladiť nohavičky, podprsenku alebo čipkované body. Môžeš si vybrať aj komplet. Ten sa nosí na vrchnej aj spodnej časti tela. Ak sa necítiš ani na jeden, začni zľahka a siahni po sexi krídlach, ktoré sa nosia na lopatkách.

Farby postrojov bývajú zväčša červené alebo čierne. Čiernu, konzervatívnejšiu, vieš doladiť s červenou bielizňou a červenú, divokejšiu naopak s bielou alebo čiernou bielizňou.

 

Nosenie postrojov

Postroj môžeš nosiť aj ako doplnok k oblečeniu. Dá sa nosiť na blúzke, tričku alebo na rifliach.

Tiež sa dá dať na nohavičky a podprsenku alebo na body. Ak si chceš okoreniť so svojou polovičkou večer, daj si postroj iba na holé telo.

krídla na telo

Kde kúpiť postroje

Postroje sa dajú kúpiť v zahraničných eshopoch alebo aj v našom na subcret.sk.Tiež si ich môžeš zaobstarať v pár kamenných predajniach, kde ich ponúkajú k doplnkom ku oblečeniu.