Trest alebo odmena? 5+ spôsobov ako použiť BDSM biče

Máte chuť partnera skutočne navnadiť? Bičovanie už dávno nie je tabu. Množstvo ľudí toto sexy správanie vzrušuje a vyvoláva silné emócie. Ako využiť BDSM biče pre to najväčšie potešenie? Čítajte ďalej.

Pre začiatočníkov

Skrývate túžbu vyskúšať si sexy hranie v posteli alebo okoreniť svoj milostný život? Smelo do toho! Každý raz niekde začínal, a hlavne na objavovanie nových erotických hier nie je nikdy neskoro. Či už skúsenosti s dominanciou alebo submisivitou máte alebo nie, nezabúdajte na bezpečnosť. Všetky činnosti by mali byť príjemné pre všetkých prítomných a rešpektovanie hraníc je základ. Správne riadená a kontrolovaná bolesť dokáže vyvolať neskonalú rozkoš. Objavte nové spôsoby, ako priviesť svojho partnera k zblázneniu.

Už doma biče používate? Dopredu si dohodnite povolené a zakázané miesta. Napríklad v lete sa nosí menej šatstva, a preto je miest na tele dostupných menej. Ťažko budete kolegom či rodine vysvetľovať všetky tie modriny a stopy po vášnivých nociach s partnerom.

Po skončení všetkých hrátok nezabudnite na konverzácie a starostlivosť o partnera. Otvorene sa porozprávajte, čo sa vám páčilo a čo nie, čoho by ste chceli viac a čo ste nedostali. V BDSM žiadne tabu neexistuje.

BDSM biče podľa úrovne trestu

Použite svoju fantáziu a vyberte si jeden z bičov podľa toho, ako veľmi chcete svojho partnera potrestať. Ak spolu bývate alebo trávite viac času, využite popieranie ich obľúbených činností! Hrá sa váš partner hry na počítači alebo konzole? Rád si večer vypije pivko? Zakážte mu to na pár dní! Ak to nevydrží, čaká ho veľmi sexy trest.

Rôzne činnosti môžu mať podľa dohody inú intenzitu a trvanie trestu, dĺžka a sila trestu by mala odpovedať priestupku, ktorý sa partnerovi podarí. Ak sa teda napriek vášmu zákazu pripojí na sociálne siete, môžete využiť bičík flirt a provokovať ho, až kým sa nepoučí. Použite odlišné farby biču na iné tresty. Červený bič môže poslúžiť napríklad ako trest za nenavarenú večeru či zanedbané domáce práce.

Vrátil sa váš submisívny partner z práce neskôr ako bežne? Takéto hrubé porušenie dohody si zaslúži už intenzívny trest jazdeckým bičom. Využite ho na rôzne časti tela a nechajte svoju polovičku prosíkať o odpustenie. Nabudúce si určite rozmyslí, či mu zdržanie v práci stojí za to.

BDSM biče

Bičovanie či zväzovanie?

Prečo sa obmedzovať len na jeden vzrušujúci trest? Najlepšia je predsa kombinácia oboch. Zahrajte sa na niekoho iného, skúste role play alebo si svoju drahú polovičku zviažte popruhmi, aby vám viac neutiekla. Bude sa brániť alebo kričať? Zaslúži si malý sexy výprask. Keď bude partner zviazaný, nikam vám neutečie.

Dominancia pre náročných

Sú vyššie spomínané tipy pre vás slabé? Máte už svoje skúsenosti a hľadáte niečo extrémnejšie? Zvýšte si tep pevným BDSM bičom pre pokročilejších. Zotročte si partnera tak, že sa vám bude plaziť pri nohách a spraví pre vás všetko, po čom túžite. Spravte si z neho domáceho sluhu, kus nábytku, na ktorý si vyložíte nohy počas pracovného meetingu alebo sochu, ktorá sa nesmie pohnúť. Každý pohyb bude znamenať slastnú bolesť.

BDSM biče

Sexy bičovanie – dôvera a bezpečnosť na prvom mieste

Buďte opatrní s novými či neznámymi partnermi. Bičovanie často prebúdza v človeku zvieracie pudy a ak sa dominantný partner dostane do role, občas sa to môže vymknúť spod kontroly. BDSM biče používajte s partnerom, ku ktorému máte plnú dôveru, s ktorým sa navzájom plne rešpektujete a dodržiavate svoje hranice. Dobrým nápadom je mať pripravené safe word (bezpečné heslo).