Sexi spôsoby, ako používať jazyk počas predohry! Tieto si zamilujete

Ak si myslíte, že jazyk sa dá použiť iba počas orálneho sexu, tak ste na veľkom omyle! Jazyk a predohra patria k sebe. Použite svoj jazyk počas predohry a verte, že vašej drahej polovičke budú stáť nielen chlpy. Je to zmyselné, je to sexi a taaaak príjemné. Jazyk môžu použiť počas predohry tak ženy, ako aj muži. Poďme sa pozrieť na spôsoby, ako môžete “lízať“ svoju polovičku.

Či ste žena alebo muž, obaja môžete jazyk zaradiť do predohry a poriadne tak okoreniť sex.

Jazyk a predohra

Áno, aj muži môžu použiť jazyk počas predohry. Dokonca môžete pridať, zuby a bozky!

  1. Jazykom prejdite svojej partnerke/partnerovi po ušiach. Uši patria k erotogénnej zóne, preto sa nebojte a môžete jemne aj hryzkať a dýchať. Môžete tiež meniť dýchanie z teplého na studený.
  2. Po ušiach sa môžete presunúť na krk a prechádzať zo spodnej časti krku až ku brade.
  3. Vedeli ste, že lízanie bradaviek, môže ženám privodiť až orgazmus? Preto im venujte náležitý dostatok času. Môže vyskúšať čo sa bude vašej polovičke páčiť. Najprv skúste krúživé pohyby ako by ste chceli prsný dvorec jazykom obkresliť. Potom môžete využiť lízanie bradavky ako by ste lízali zmrzlinu a zvyšovať postupne intenzitu lízania. Ak chcete ešte toto lízanie povýšiť na vyšší level, skúste si zobrať do úst kocku ľadu a striedať to potom napríklad s teplým čajom. Tieto pocity sú nezabudnuteľné.
  4. Oblizujte hruď svojho partnera: prejdite od pupku smerom k hrudnej kosti. A toto opakujte až kým nebude mať vaša polovička zimomriavky.
  5. Prsty na rukách: zoberte si do ruky prsty vašej polovičky a oblizujte ich a cmúľajte. Môžete ísť od malíčka a nechať si pekne čas na každý prst.
  6. Nohy: prechádzajte jazykom od členkov až ku vnútornej strane stehien a uvidíte, čo to bude robiť s vašou polovičkou.
  7. Nezabudnite ani na chrbát! Prejdite jazykom od stredu chrbta cez rameno až po krk.
  8. Semenníky: prejdite jazykom od análneho otvoru cez semenníky až ku koreňu penisu a opakujte to niekoľko krát.
  9. Vagína: prejdite jazykom od análneho otvoru cez perineálnu líniu vonkajšou časťou vagíny až ku klitorisu a niekoľko krát to opakujte. Uvidíte čo sa bude diať!

TIP: Ak chcete ešte viac umocniť pocit z lízania, zaviažte jej oči šatkou.

Predohru lízania si môžete ešte vylepšiť aj napríklad so sladkosťami ako je čokoláda, šľahačka, karamel alebo spomínané kocky ľadu či šampanské, ktoré vylejete na partnera a potom jednoducho zlížete.

PS: Môžete lízať ktorúkoľvek časť tela vášho partnera. Vlhký jazyk je veľmi príjemný.