Postroj cez prsia obnovuje ženskú energiu

Túžite po oživení spoločných večerov? Chcete sa obdarovať a spraviť si radosť? Alebo ste muž a hľadáte darček pre svoju priateľku či manželku? Naše kožené postroje sú presne to, čo potrebujete. Nečakajte na špeciálnu príležitosť v kalendári. Postroj cez prsia spraví každú vašu spoločnú chvíľu jedinečným zážitkom, na ktorý budete ešte dlho s úsmevom spomínať.

kozena podprsenka

Postroj cez prsia lemuje ženské tvary

Prsia sú pre mužov najdôležitejšia ženská erotogénna zóna. Čo môže byť viac, ako túto časť vášho tela ešte viac zvýrazniť? Napojte sa na energiu svojej ženskej bohyne a vezmite si priestor, ktorý vám patrí! Stačí si nasadiť kožený postroj a váš partner sa z vás úplne zblázni.

Kombinácia prepletených kožených opaskov s kovovými doplnkami z kvalitnej ocele vytvára jedinečný dizajn, ktorý dokonale zdôrazňuje osobitosť ženských tvarov. Postroj lemuje ženské krivky a upútava pozornosť tam, kde si to želáte vy. Tenšie opasky zvýraznia nielen vaše prsia, ale aj dekolt a krk – pripravte sa na intenzívnu pozornosť od svojho partnera. Hrubý kožený postroj cez prsia zase zvýrazní krivky v oblasti pŕs a pásu. Na zadnej strane púta pozornosť na chrbticu, ku ktorej krásne prilieha. Chcete ukázať svoju sexy verziu? Postroje cez prsia naplno ukážu príťažlivú ženu, ktorá sa vo vás nachádza.

postroj cez prsia

Kvalitné postroje cez prsia z prvotriednych materiálov

Ste skeptickí voči novým veciam? Našej vegánskej kože sa báť nemusíte. Len čo popruhy priložíte na holú pokožku, budete sa cítiť oveľa príjemnejšie ako pri sieťovine, latexe či iných látkach. Vegánska koža je ekologická a pri jej výrobe žiadne zvieratá netrpeli. Materiál je odolný voči vode, je antibakteriálny a vzhľadovo pôsobí ako klasická koža. Pocit luxusu na postrojoch dopĺňa zamat na vnútornej strane, ktorý sa bude dotýkať vašej pokožky. Vďaka tomu postroj cez prsia ideálne sadne na každú postavu a je 100% pohodlný. Je len na vás, ako tento kvalitný materiál využijete vo svojich hrách.

postroj na dekolt

Postroj cez prsia prebudí božskú ženskú energiu

Kožený postroj dopĺňa imidž každej ženy. Zdôrazňuje krivky, postavu a vyjadruje jedinečnosť a charakter každej ženy. Prepletenie opaskov našich kožených postrojov je jednoduché, ale provokujúce – v podvedomí sa postroje často spájajú s asociáciou BDSM. Postroj cez prsia vo vás prebudí skutočnú ženu, ktorá sa možno do teraz skrývala. Ak patríte k dominantnejším ženám, nasaďte si postroj a vzrušujte svojho partnera svojou dominantnou silou, ktorej nikto nepovie nie. Chcete si role vymeniť? Postroj cez prsia využite na zviazanie a nechajte vášho partnera, nech si s vami robí, čo chce. Naše kožené postroje rozvinú vašu fantáziu tak, že sa k jej hraniciam možno nikdy nedostanete.

postroj na dekolt

Módne kombinácie a postroje cez prsia

Dámske kožené postroje dnes radíme k forme módneho umenia. Keď postroj cez prsia skombinujete s inými kúskami oblečenia, stanete sa stelesnením vášne a túžby. Vyjadrením vlastnej osobnosti však prejavíte aj svoj charakter a individualitu. Kráčajte po ulici a buďte si naplno istá sama sebou!

Neutrálna čierna farba umožňuje postroj cez prsia kombinovať s veľkou časťou ženského šatníka. Klasický postroj je ideálny ako základný módny doplnok, ktorý z vás spraví štýlovú hviezdu. Skombinujte ho s jednoduchým oblečením ako jednofarebné šaty, košeľa, tričko so sukňou strednej dĺžky alebo džínsy. Naše postroje cez prsia sú sexy, ale majú aj prvky elegancie.

Keď si postroj nasadíte, budete sa cítiť úplne inak. Pripravte sa na vlnu sebavedomia a zmenu v chôdzi, gestách a pohybe. Vyjadrite svoju jedinečnosť a upriamte pozornosť na svoje prsia.