Krídla na lopatky alebo 7 spôsobov ako dostať svoj milostný život do nebies

Hľadáte spôsoby ako oživiť svoj milostný život? Vzneste seba i svojho partnera do oblakov! Hriešne nebeské krídla na lopatky môžu pôsobiť nevinne, no v skutočnosti ťažko nájdete viac sexy doplnok. Prečítajte si 7 spôsobov ako vylepšiť svoj milostný život a užívajte si pekelnú rozkoš v krídlach anjelika.

Role play alebo zahrajte sa na niekoho iného

Vyskúšali ste už niekedy kostýmy? Máte svoje obľúbené postavy z filmov, alebo preferujete klasické uniformy a povolania? Okrem hrania sa na iné osobnosti, vezmite role-play v spálni na nadprirodzenú úroveň. Oblečte si krídla na lopatky a nechajte partnera rozhodnúť či si vás vezme vysoko do oblakov alebo hlboko do pekelného ohňa rozkoše. Aké predstavy o sexy anjelských krídlach máte vy?

Pomôcky a doplnky do spálne – od postrojov po hračky pre dospelých

Máte pocit, že váš sexuálny život je nudný a fádny? Hračky sú skvelý doplnok k nočným zábavkám. Oblečte si kožené postroje a partnerova fantázia sa už postará o zvyšok. Okrem postrojov môžete využiť aj široký sortiment erotických hračiek alebo BDSM doplnkov ako napríklad plácačku.

plácačka

Aj moderná technológia môže byť sexy

Využite moderné technológie vo svoj prospech! Smartfóny i počítače sú dnes súčasťou života každého z nás, ale kto povedal, že musia byť len na prácu? Pošlite počas dňa partnerovi sexy správu, pridajte ohnivé smajlíky, pošlite mu gif, na ktorom uvidí, čo by ste od neho večer chceli. Trúfate si aj na nahú fotku? Dbajte však na bezpečnosť! Nahé fotky posielajte bez tváre, a hlavne len partnerovi, ktorému skutočne veríte. Sexting je súčasťou 21. storočia, erotické správy počas dňa postupne nakopnú vašu túžbu a nebudete sa vedieť dočkať spoločného večera.

Chcete svoje pracovné nástroje využiť na maximum? Sex po telefóne alebo videohovor so svojim partnerom, hoci len z vedľajšej miestnosti, jednoznačne vynesie vaše túžby až na mesiac.

Zahrajte sa na dominu v hriešnych krídlach na lopatky

Že anjeli sú dobrí, nevinní a submisívni? Toto nemusí byť pravda, keď si navlečiete na lopatky sexy kožené krídla. Ukážte pred partnerom svoje nadprirodzené schopnosti a nechajte ho zblázniť sa od potešenia. Krídla v hriešne čiernej alebo neslušne červenej farbe vám dodajú sebavedomie, o akom sa vám ani nesnívalo. Získajte silu v spálni a dávajte rozkazy. Kovové krúžky budú obopínať vašu ženskú postavu a popruhy zvýraznia vaše prednosti. Už vás láka prevziať silu hriešnych krídel a ovládať svojho partnera?

krídla na lopatky

Stolné hry nie sú len pre deti

V angličtine existuje výrok, že páry, ktoré sa spolu hrajú, vydržia spolu (Couples who play together, stay together.) Máte doma karty? Zahrajte si vyzliekací poker. Akákoľvek spoločenská hra sa dá prispôsobiť erotickým hrám. Ak by vám dochádzala fantázia, kúpte si erotické hry priamo pre vás.

Masáže odstránia stres z každého tela

Máte priveľa povinností a pocit, že vaše libido klesá? Potrebujete sa zrelaxovať, aby ste si svojho partnera mohli užiť naplno. Dajte si s partnerom masáže navzájom. Málokedy skončia len pri tom. Množstvo relaxačných centier ponúka párové masáže, saunu, vírivku alebo napríklad aj tantra masáže, ktoré vašu ženskú energiu dokonale obnovia.

Divoký intímny život začína za hranicami manželskej postele

Erotický svet sa absolútne nemusí odohrávať iba vo vašej posteli. Okoreňte si život a vyskúšajte aj iné miestnosti či nábytok vo vašom byte. Stále to nie je dosť? Už aj na Slovensku sa stávajú populárne večierky s erotickou tematikou. Či už sa rozhodnete pre klasický striptízový klub, swinger, BDSM párty alebo fetiš akcie, sexy krídla na lopatky budú tá najlepšia voľba doplnku. Každý zúčastnený bude mať na sebe nejaké latexové alebo kožené popruhy. Vyniknite a prekonajte ich. Krídla na lopatky sú provokujúce, určite si získate veľkú pozornosť a obdiv.