Hľadáš zvodné prádlo? Vyber si z popruhov pre ženy, ktoré ti zvýšia sebavedomie

Popruhy pre ženy zažívajú za posledné mesiace na Slovensku doslova senzáciu. Počula si už o postrojoch, ktoré ženám zvyšujú ich sebavedomie? Ak nie, tak ti toto sexi prádlo s radosťou predstavujeme. Popruhy pre ženy sú vlastne tenké opasky, ktoré sa nosia na oblečení, spodnej bielizni alebo iba na telo. Vieš si s nimi oživiť šaty, košeľu, ale vedia krásne okoreniť aj večer vo dvojici.

 

Popruhy na oblečenie

Tieto popruhy môžeš nosiť aj ako doplnok k oblečeniu. Dajú sa nosiť na blúzke, šatách alebo na rifliach. Sú zložené z jemných kožených „opaskov“, ktoré sa dajú prispôsobiť každej postave, keďže majú pracky, s ktorými sa dá meniť ich veľkosť.

popruhy pre ženy
Subcret.sk

 

Popruhy na spodnú bielizeň

Popruhy sa tiež dajú nosiť na nohavičky a podprsenku alebo na body. Na výber sú v rôznych farbách. Ak si so svojou polovičkou chcete okoreniť večer, daj si postroj iba na holé telo. Je z mäkkej vegánskej kože a zo strany, ktorá ide na telo, sú potiahnuté zamatom. Váš večer bude zaručene stáť za to!

sexi prádlo
Subcret.sk

Popruhové komplety

Vyskúšaj aj súpravu, ktorá vie rozbúšiť každé srdce. Erotický čierny či červený komplet s popruhmi dokonale zvýrazní celú ženskú postavu a všetko, čo k nej patrí. Popruhové komplety rozpália všetko naokolo. Doplnené sú mašličkami a pripínačmi na samodržky, ktoré vášeň rozpália ešte viac! Ak chceš zažiť poriadne vzrušujúce chvíle za dverami spálne, skús siahnuť po popruhoch na telo.

popruhy pre ženy
subcret.sk

Ako si vybrať sexi prádlo?

Popruhy ti musia jednoducho sadnúť a musíš sa v nich cítiť dobre. Ak chceš prekvapiť svojho partnera a chceš postroj použiť na spodnú bielizeň alebo na holé telo, vyber si taký, ktorý zvýrazní tvoju obľúbenú časť tela. Nemáš takú? Tak ver, že máš! Tvoj partner na tebe miluje všetko! Preto sa aj výrobcovia postrojov snažia vyrobiť všakovaké popruhy pre ženy, ktoré potešia každú dušu. Možností je neúrekom.

Popruhy na stehná, popruhy na zadok, na prsia alebo dokonca krídla. Stačí si len zvoliť ten správny a ide sa! K postroju môžeš zladiť nohavičky, podprsenku alebo čipkované body. Môžeš si vybrať aj komplet. Ten sa nosí na vrchnej aj spodnej časti tela. Ak sa necítiš ani na jeden, začni zľahka a siahni po sexi krídlach, ktoré sa nosia na lopatkách.

Farby postrojov bývajú zväčša červené alebo čierne. Čiernu, konzervatívnejšiu, si vieš doladiť s červenou bielizňou a červenú, divokejšiu, naopak s bielou alebo čiernou bielizňou.

sexi prádlo
subcret.sk

Kde kúpiť popruhy pre ženy

Sexi prádlo, ako sú popruhy, ši môžeš kúpiť v zahraničných eshopoch alebo aj v našom na subcret.sk. Tiež si ich môžeš zaobstarať aj v niekoľkých kamenných predajniach, kde ich ponúkajú k doplnkom ku oblečeniu.