Nápady na domáce rande: Valentín, na ktorý nezabudnete!

Užívajte si. Domáce rande nemusí byť nudné. Trávite tento Valentín doma, ale chcete svojej polovičke ukázať, že ju máte radi? Potom ste na správnom mieste, pretože pre vás máme celý rad nápadov na rande – všetky sú lacné, jednoduché a hlavne usporiadané z pohodlia domova.

 

Štatisticky je dokázané, že rande robí páry šťastnejšími, pričom jedna štúdia z University of Virginia zistila, že páry, ktoré strávili jeden večer každý týždeň zameraný na svoju druhú polovičku, boli 3,5-krát spokojnejšie ako tie, ktoré tak nerobili.

Čo je vhodnejší čas na plánovanie romatického rande ako Valentín, ktorý je už za rohom? Pokračujte v rolovaní a pozrite si pár jednoduchých nápadov. Hľadáte darček pre svoju polovičku? Pozrite si jednoduché tipy, o ktorých sme písali v tomto článku.

 

Domáce kino

Toto domáce rande si vyžaduje, aby ste mali trochu väčšiu obývačku alebo spálňu. Obývačku doplňte vakmi na sedenie a, samozrejme, veľa vankúšmi, ktoré sú nevyhnutnosťou. Pripravte občerstvenie, poháre so slamkou na nealko ale aj poháre, s ktorými si môžete štrngnúť (na vínko).

Náš tip: Prečo sa pred veľkým večerom neangažovať kreatívne a navrhnúť vlastné lístky, ktorými pozvete svoju polovičku do kina? Môžete tiež vyrobiť vrecúška na sladkosti alebo krabice na popcorn z kartónu, aby ste dosiahli väčší efekt. Na závršenie valentínskeho večera odporúčame zapnúť si LOVE od Noé Gaspar.

 

 

Večera pri sviečkach

Na romantickú večeru nemusíte ísť do reštaurácie. Ani zďaleka – buďte opäť trochu vynaliezaví a môžete si vychutnať výnimočné jedlo u vás doma. Ak si myslíte, že neviete dobre variť, nevadí. Dôležité je pekne jedlo naservírovať. Stôl dozdobte sviečkami, obrúskami, príborom a pohármi na stopke. Zvoľte si jednoduchý recept. Najlepšie bude, keď kúpite chladené cestoviny, ktoré budete podávať s paradajkovou omáčkou a mozzarelou a dozdobíte bazalkou. Nechajte vychladnúť šampanské a večer môže začať.

Náš tip: Oblečte si jeden zo svojich obľúbených outfitov, pustite romantickú hudbu a pripravte sa na výnimočný večer so svojou milovanou osobou. Ako dezert môžete podávať jahody so šľahačkou.

 

Raňajky do postele

Čo je viac romantickejšie ako raňajky do postele? Všetky najznámejšie filmy a seriály vykresľujú raňajky v posteli. A čo tak ozvláštniť takto Valentínske ráno? Môžete tak svojej druhej polovičke ukázať, ako vám na nej záleží. Aké ingrediencie teda potrebujete na dosiahnutie dokonalých raňajok v posteli? Vyberte si z nasledujúcich ingrediencií, s ktorými budú vaše raňajky dokonalé:

  • Káva alebo čaj
  • Čerstvý pomarančový džús
  • Croissanty alebo vianočka s džemom
  • Vajcia Benedikt alebo Royale avokádo na toaste
  • Granola a jogurt

 

Pozorujte západ slnka

Všetci sme veľmi zaneprázdnení, najmä keď sa vraciame každý deň neskoro z kancelárie, čo často znamená, že nám unikajú jednoduché radosti, ako sú východy a západy slnka. Prečo teda nevyužiť večerné rande ako príležitosť na ich znovuobjavenie?

Náš tip: zoberte si deku a čaj do termosky a vyberte sa autom niekde nad mesto. Užite si spoločný západ slnka.

 

Domáce SPA

Máte radi masáže a perličkové kúpanie? Ak áno, urobte si domáce SPA. Hovoríme o manikúre, pedikúre, luxusnom bublinkovom kúpeli a ďalších procedúrach. Vaša polovička na takúto úroveň relaxu bude ešte dlho spomínať. Pripravte si všetky veci, ktoré budete robiť a nezabudnite na romantickú hudbu a sviečky.

Náš tip: svojej polovičke môžete pripraviť poukážku. Na ňu môžete ručne napísať program domáceho SPA a dať mu/jej to ráno do ruky, aby sa mal/a na čo celý deň tešiť.

 

Masáž

Nie ste si istí, ako so svojím partnerom rozpútať opäť vášeň alebo ako si spestriť sexuálny život? Masáž môže byť skvelým začiatkom a tiež skvelým nápadom na domáce rande. Je to zábava, je to romantické a naučíte sa aj novú zručnosť. Masáž robte najlepšie na zemi na koberci.

Náš tip:

Popri masáži môžete vyskúšať stimulovať erotogénne zóny. Pri ich dotýkaní prinášajú prijemný pocit, vzrušenie alebo sexuálne potešenie. Ak ste odvážnejší pár, môžete vyskúšať aj masáž lingamu.

 

Game night

A nakoniec, prečo neskúsiť večerné hry na domácom rande? Hovoríme o kvíze pre páry, Scrabble a ďalších. Skúste toto:

Napíšte veľa otázok na malé kúsky papiera a vložte ich do nádoby. Potom môžete s partnerom na striedačku odpovedať na jednu otázku o tom druhom. Medzi nápady na otázky patria napríklad:

  • Obľúbená spomienka na toho druhého
  • Najzábavnejšia spomienka na toho druhého
  • Obľúbená vec na tom druhom
  • Pieseň, ktorá vám ich vždy pripomína
  • Jedlo, ktoré vám ich vždy pripomína