Darček na Valentína, ktorý si SPOLU poriadne užijete!

Valentín je takmer za dverami a vy ešte stále nemáte darček pre svoju drahú polovičku? Nebojte sa, ešte stále máte čas! Ste muž a chcete tento rok prekvapiť partnerku niečím naozaj výnimočným? Alebo ste žena a chcete práve na Valentína poriadne rozprúdiť atmosféru? Vybrali sme pre vás pár tipov ako urobiť Valentín 2022 nezabudnuteľným!

Postroj na zadok

Darček na Valentína nemusí byť nudný. Vyberte vašej partnerke sexi postroj na zadok. Postroj nádherne zvýrazňuje ženské krivky. Do spálne prinesie poriadne dusnú atmosféru. V kombinácii so sexi spodnou bielizňou alebo aj bez nej dokáže naozaj zázraky. Posúdite sami! Je vyrobený z jemnej vegánskej kože a tak sa ľahko prispôsobí telu. Postroj na zadok je tiež v ponuke s mašličkami alebo bez.

Opasok na telo

Opasok na telo spraví z každej vašej spoločnej chvíle jedinečný zážitok, na ktorý budete ešte dlho s úsmevom spomínať. Prsia sú pre mužov najdôležitejšia ženská erotogénna zóna. Čo môže byť viac, ako túto časť tela ešte viac zvýrazniť? Napojte sa na energiu svojej ženskej bohyne a vezmite si priestor, ktorý vám patrí! Stačí si nasadiť kožený postroj a váš partner sa z vás úplne zblázni.

subcret

Plácačka

Máte pocit, že váš sexuálny život je nudný a fádny? Urobte práve na Valentína prvý krok a vybočte z rutiny. Tento darček na Valentína nebudete ľutovať. Hračky sú skvelý doplnok k nočným zábavkám. Plácačky sú druh nástroja alebo erotickej hračky, ktorá primárne slúži k výprasku. Nie vždy len za trest. Mierne údery zvyšujú hladinu endorfínov v tele a pomáhajú k rýchlejšiemu dosiahnutiu orgazmu.

V závislosti od sily úderu môže plácačka poskytnúť ľahký pocit, ktorý nepoznačí pokožku, alebo tvrdý úder, ktorý za sebou zanechá šrámy. Pokiaľ sa rešpektujú partnerove hranice, spankingové nástroje môžu fungovať pre začínajúcich aj skúsených partnerov BDSM.

Pozor! Predtým ako to s partnerom vyskúšate, je dôležité poznať vaše hranice. Pre niektorých ľudí je spanking úplne prirodzený, zatiaľ čo pre iných môže byť spojený so zneužívaním. 

plácačka

Krídla na lopatky v červenej farbe

Chcete vsadiť skôr na niečo jemné? Vyskúšajte sexy kožené krídla. Ukážte pred partnerom svoje nadprirodzené schopnosti a nechajte ho zblázniť sa od potešenia. Krídla červenej farby vám dodajú sebavedomie, o akom sa vám ani nesnívalo. Získajte silu v spálni a dávajte rozkazy. Kovové krúžky budú obopínať vašu ženskú postavu a popruhy zvýraznia vaše prednosti. Láka vás už prevziať silu hriešnych krídel a ovládať svojho partnera?

kozene kridla

Komplety

Kedy je lepší čas na skúšanie nových erotických vecí ako na Valentína? Vyberte si súpravu, ktorá vie rozbúšiť každé srdce. Erotický červený komplet s popruhmi dokonale zvýrazní celú ženskú postavu a všetko, čo k nej patrí. Popruhové komplety rozpália všetko naokolo. Doplnené sú mašličkami či pripínačmi na samodržky, ktoré vášeň rozpália ešte viac! Komplety sú doplnené maskami či plácačkami. Vyberte si konečne to, po čom tajne snívate!

Nálepky na bradavky

Postúpte o stupienok vyššie a siahnite po niečom totálne uletenom, z čoho nezostane nič suché! Vyberte si nálepky na bradavky, ktoré sú doplnené aplikáciami. Nálepku pekne držia na bradavkách a keď si ich nalepíte, uvidíte, čo sa udeje.

nálepky na bradavky

Šteklítko (pierko na telo)

Máte chuť si Valentína riadne užiť? Prečo nie. Zoberte do ruky šteklítko, zaviažte svojej milej alebo svojmu milému oči a spoločne objavujte nové erotogénne zóny. Chcete atmosféru ešte viacej rozpáliť? Prečítajte si článok Ako vrátiť do vzťahu vášeň a postupujte presne podľa bodov.

pierko

Páska na telo červená

Počuli ste už o zväzovaní alebo shibari? Ide o japonský štýl zväzovania pomocou lán. Cieľom zväzovania je priviesť partnera do podriadenosti, odovzdania, neistoty, ale aj neskutočnej dôvery. Partner sa vám týmto spôsobom odovzdáva. Práve cez zväzovanie nielen že svojho partnera znehybníte, ale môžete ovplyvňovať aj jeho myseľ dotykmi, vôňami alebo aj zvukmi. Zväzovanie lanami chce poriadnu dávku trpezlivosti a hlavne, musíte si zohnať kvalitné laná. Ak však uprednostňujete na začiatok niečo ľahšie, vyskúšajte pásku na telo. Výhodou je, že páska nie je lepivá, a preto nepolepí vlasy ani kožu. Páska dobre drží pri vrstvení, a preto si takéto zväzovanie užijete obaja.

páska na telo