Najlepší darček na Valentín 2023: Masky, postroje a šteklítka

Sviatok zamilovaných sa blíži, prečo si nedopriať na Valentín 2023 niečo naozaj výnimočné, darujte viac ako iba darček. Už prosím, žiadna bonboniéra ani kvety! To si nechajte na iné sviatky. Aj tak ich je viac ako dosť. Prekvapte Vašu polovičku naozaj niečím poriadnym. Spaľujúcim. Sexi. A hlavne z čoho budete mať pôžitok obaja!

Masky a šatky

 

Viete si predstaviť predohru so zaviazanými očami? Zrazu obmedzíte jeden zmysel a všetky ostatné začnú pracovať oveľa viac. Vyskúšajte si nasadiť počas valentínskej noci masku na tvár, ktorá prekrýva oči alebo šatku cez oči a uvidíte čo sa bude diať! Nechajte vášho partnera nech vás bozkáva po rôznych častiach tela alebo nech si vezme šteklítko či kocku ľadu.

Ak sa chcete trocha pohrať a pripraviť prekvapenie nasaďte si vzrušujúcu masku mačky alebo zajačika a nechajte vášňou rozpáliť celú vašu spálňu.

 

Postroje na nohy

Skúšali ste už postroje? Nie tak šup do toho. Ak sa cítite, že by ste vaše hrátky na Valentín 2023 mohli posunúť o stupienok vyššie, skúste ako darček postroje na nohy. Dajú sa jednoducho obliecť a pripnúť na ne putá. Viete si v nich vyskúšať nové polohy a vašu polovičku pritiahnuť poriadne k sebe. Plus si ich viete dať na holé telo alebo na spodnú bielizeň.  Máte na výber jednoduché postroje alebo komplikovanejšie.

darček na Valentín 2023

Kožená podprsenka

Tento Valentín  2023 si vyžaduje špeciálny zážitok! Siahnite po poriadne provokatívnej koženej podprsenke, s ktorou zažijete to, čo nikdy. Pustite k vám do spálne spaľujúcu atmosféru a užite si exkluzívnu noc.  Kožená podprsenka odhalí toho dosť na to, aby nastala dusná atmosféra a všetko, čo k tomu patrí.

Nálepky a svorky

Svorky môžu priniesť úplne nové pocity a vy možno okúsite úplne nový  stupeň rozkoše. Nechajte sa zviesť na novej nepreskúmanej vlne vzrušenia. Ak je to na vás príliš, siahnite po nálepkách. Sú lacné, jednoducho sa aplikujú a vyzerajú poriadne dráždivo.

Šteklítka

Prešli ste si už pierkom po tele? Aké pocity to vo vás vyvolalo? Zimomriavky? Vzrušenie? Kúpte si šteklítko, ktoré môžete použiť v rámci predohry a prejdite vašej polovičke pomaličky po tele. Môžete tiež vyskúšať roller. Ten mám malé jemne ozubené koliesko a tiež vie vyvolať poriadnu zmesku emócií.

Sviečka

Skúšali ste už experimentovať s horúcim voskom? Pozor, toto si vyžaduje maximálnu dôveru a trošku vyšší prah bolesti. Zapáľte sviečku a počkajte niekoľko minút, kým sa neuvoľní dostatok oleja na jednu aplikáciu. Tekutý olej nalejte na pokožku a sledujte čo sa bude diať. Siahnite po prírodných sviečkach, ktoré  topia pri nízkej teplote, okolo 40 °C a neobsahujú parafíny.  Medzi bolesťou a vzrušením je veľmi tenká hranica. Odvážite sa ju prekročiť?