Darček na rozlúčku so slobodou? Tu je 6 horúcich tipov

Rozlúčky so slobodou sa stali už povinnou jazdou každej budúcej nevesty. Okrem nezabudnuteľného večera, ktorý strávi spolu s najlepšími kamarátkami jej môžete darovať aj nezabudnuteľný darček.  Ak aj vy hľadáte niečo extra, poradíme Vám, ako vybrať pre budúcu nevestu niečo jemné a zároveň sexi, čo môže využiť počas svadobnej noci a aj dávno po nej.

Počuli ste už o sexi postrojoch a maskách? Ide o jemne opracované kožené postroje z vegánskej kože‚ ktoré potešia každú ženu. Rozbúšia srdce nielen nevesty ale i budúceho ženícha. Tak hor sa na to! Vyberte ten ideálny darček na rozlúčku so slobodou.

 

Postroj na telo

Erotický čierny či červený komplet s popruhmi dokonale zvýrazní celú ženskú postavu a všetko, čo k nej patrí. Postroj je doplnený kovovými prackami, a tak sa prispôsobí akejkoľvek postave a veľkosti. Postroj je skvelý darček na rozlúčku so slobodou, pretože obsahuje vrchnú časť a aj spodnú. Spodná časť sa dá pripojiť na samodržiace  pančušky. Táto časť je tiež doplnená  mašličkami, ktoré môžu ešte viac podčiarknu ženskosť. Svadobná noc tak bude ešte viac vzrušujúca.

postroj na telo

Erotický postroj na stehná

Ak chcete niečo jemnejšie ale zároveň HOT siahnite  po postroji na stehná. Z budúcej nevesty urobíte bohyňu, ktorá presne vie, čo chce! Nádherný čierny postroj na stehná navodí horúcu atmosféru o akej potajme túži každá budúca nevesta. Erotické chvíle pri svadobnej noci, tak môžu byť vďaka vhodnému doplnku ešte krajšie.

Erotický postroj na stehná

Postroj na zadok

Rozmýšľate o niečom univerzálnejšom? Siahnite po postroji na zadok. Viete si vybrať medzi viacerými variáciami. Postroj sa vďaka prackám prispôsobí akejkoľvek veľkosti, takže žiaden strach či to padne budúcej nevestičke.  Postroj na zadok sa dá upevniť vyššie, a tak vznikne vyšší vykroj, ktorý zvýrazní krivky alebo nižším, ktorý podčiarkne sexi zadok. K dispozícii je decentná čierna alebo rebelská červená  farba. Tiež je na výber variant s mašličkami. Na vnútornej strane postroja, ktorá sa dotýka pokožky je potiahnutý povrch jemným zamatom.

Postroj na zadok s mašličkami v červenej farbe

Krídla na lopatky

Uprednostňuje nevesta niečo jemnejšie a nechcete veľmi experimentovať?  Kúpte jej unikátny darček na rozlúčku so slobodou, ktorými sú krídla. Nevesta sa môže zahrať na nezbedného anjelika. Krídla ju dovedú do neba…alebo do pekla? Jej  zážitok posunú do výšin. Popruhy obopínajú ramená a hrudník, a tak si ju jej budúci manžel môže pekne pritiahnuť bližšie.  Krídla sa dajú doplniť sexi bielizňou  či maskou. Sú vyrobené z vegánskej kože a veľkosť padne ako uliata, vďaka nastaviteľným prackám. Postroj s krídlami je doplnený s kovovými krúžkami.

krídla na lopatky
Krídla na lopatky

Postroje na prsia

Plánujete skôr niečo výraznejšie? Darujte jej postroj na prsia. Postroj jemne obopína prsia a prebudí aj tie najtemnejšie vášne a túžby! Jemné popruhy lemujú dekolt aj krk, čím si zaručene získa celú pozornosť budúceho manžela, ktorý z nevesty nespustí oči. Postroj oživí nie len telo ale aj poriadne okorení myšlienky. Na výber je postroj s chokrom alebo bez.

 

postroj na prsia

 

Maska zajačika alebo mačičky

Darček nemusí byť vždy len strohý a jednotvárny. Maska zajačika alebo mačičky nevestu určite prekvapí. Masku môže využiť nielen na večerné hrátky ale môže si ju nechať aj počas rozlúčky so slobodou. Masky sú  stelesnením erotiky a vášne. Hravé masky navodia to správne rozptýlenie a vzrušenie, za ktoré vám budúca nevesta určite poďakuje.

 

maska zajačik

 

Titulý obrázok: canva.com