7 najkrajších darčekov pre zamilovaných, ktoré môžete mať zadarmo

Tie najlepšie veci, ktoré v živote zažijete, sú tie, o ktorých nemôžete nikomu povedať. A podobne je to aj s darčekmi. Najlepšie darčeky sú tie, o ktoré sa môžete podeliť a ktoré potešia vás oboch. Čo tak si tieto Vianoce dopriať niečo naozaj výnimočné, niečo intímne, niečo, čo ostane len medzi vami. Niečo, čo vo vás opäť rozprúdi spaľujúcu vášeň. Tento darček je navyše zadarmo!

Ak ste sa dostali do stereotypu a stretávate sa s vašou polovičkou iba večer a aj to má každý svoj život s telefónom v ruke, máme pre vás dobrú správu! Poradíme, ako prebudiť opäť vo vás oboch tú vášeň, ktorá vás na začiatku dostala do kolien.

 

Poukaz na domáci wellness (darček pre muža aj ženu)

Kedy je lepší čas ako na Vianoce? S vašou polovičkou trávite cez sviatky viac času. Doprajte si tieto sviatky čas pre seba a opäť sa do seba zamilujte. Nemusíte hneď bookovať drahý hotel. Urobte si romantiku. Darujte si pod stromček „Voucher na domáci wellness“.

 

Čo budete potrebovať: sviečky, masážny olej (môže byť aj bio kokosový olej, hudbu, uteráky alebo plachtu, čaj)

  1. Uvarte si bylinkový čaj a pripravte spálňu na masáž. Masáž môžete robiť aj na posteli alebo na zemi. V takom prípade na zem dajte uteráky, deku, plachty alebo čokoľvek, aby zem nebola tvrdá.
  2. Napustite vaňu, zapáľte sviečky.
  3. Zapnite romantickú hudbu. Odporúčame playlist na Spotify Bedroom james.
  4. Doprajte si spoločný kúpeľ.
  5. Pripravte si masážny olej a vašu drahú polovičku vymasírujte po celom tele. Nezabudnite ani na jednu časť tela. Môžete sa aj vystriedať. Skúste masírovať nielen rukami, ale aj s inými časťami tela. Počas masáže si popíjajte čaj, prípadne pripravte aj misu s ovocím, ktorým sa môžete navzájom kŕmiť.
  6. Atmosféru nechajte voľne plynúť a uvidíte, kam to až zajde.

 

Tip: Ak chcete posunúť tento darček ešte o level vyššie, skúste tantrickú masáž alebo masáž lingamu, postup popisujeme tu

darček zadarmo

Poukaz si zadarmo kúpite tu. Vy si ho už len vytlačíte, pekne zabalíte a dáte vašej drahej polovičke.

 

Poukaz na romantickú večeru (darček pre muža aj pre ženu)

Vedeli ste, že gurmánske pôžitky patria tiež medzi tie najlepšie? Darujte vašej polovičke romantickú večeru alebo piknik. Fantázií sa medze nekladú. Nie ste dobrý kuchár alebo kuchárka? Cestoviny zvládne každý. Ale dôležitejšie ako jedlo, je atmosféra. Najlepšie, ak pripravíte aj predjedlo (stačia jednohubky) a dezert (stačí puding s ovocím a šľahačkou)

Čo budete potrebovať:

  • Sviečky
  • Prestieranie (servítky, príbor, poháre,…)
  • Vychladené šampanské alebo Prosecco
  • Suroviny na jedlo

Poukaz na romantickú večeru zadarmo

Tip: Darčekový poukaz si zadarmo zakúpite tu. Poukaz vám pošleme do e-mailu a vy si ho už len vytlačíte, napíšete menu, zabalíte a dáte pod stromček.

Poukaz na striptíz (darček pre muža)

Ak chcete darovať niečo extra hot a ste žena, skúste darovať “poukaz na striptíz“. Garantujeme, že pre vašu polovičku to bude darček, na ktorý nikdy nezabudne. Je dobré, keď si zoberiete viac vrstiev na seba a trocha si nacvičíte pár krokov.

Čo budete potrebovať:

  • Poriadne pesničky
  • Sexi oblečenie
  • Príprava: naučte sa pár základných krokov (pozrite videá nižšie)
  • Stolička

 

https://www.youtube.com/watch?v=jtJsNv3E7I8

https://www.youtube.com/watch?v=N8x-1t7K3J8&list=PLhBClig0bw3ba3dG2Me5O5fg-cfVEigjN

 

Darčekový poukaz na striptíz

Vzhľad darčekového poukazu si kúpite za 0,- eur. Stačí ho už len vytlačiť, zabaliť a darovať.

 

Vyznanie lásky (darček pre muža aj pre ženu)

Kedy ste naposledy vyznali city svojej polovičke? A vlastne vyznali ste ich niekedy? Skúste to starou formou a vyznajte svoje city prostredníctvom listu. Tendo darček si nechá vaša polovička roky! To vám garantujeme! Nie ste žiadny spisovateľ/ka? A len ťažko vyjadrujete city? Nevadí, pomôžeme vám. Zadarmo si u nás zakúpte list vyznania lásky, kde iba dopíšete to čo cítite.

Vyznanie lásky

Podpísaná sexi fotka (darček zadarmo)

Dnes je to ľahšie ako kedykoľvek predtým. Vieme, že si posielate sexi fotky, ale čo tak si jednu pekne vytlačiť a podpísať ju? Nezabudnite ju krásne zabaliť a otlačiť tam aj pusinku.

 

Poukaz na romantické raňajky (darček pre muža aj pre ženu)

Čo môže byť krajšie ako raňajky do postele? Vytvorte pre svoju polovičku krásny darček vo forme raňajok do postele. Kúpte si ingrediencie a pripravte všetko na tácku. Nezabudnite to pekne naaranžovať.

Čo budete potrebovať:

  • Čerstvé kvety
  • Pomaranče (na džús)
  • Croissant
  • Ovocie (najlepšie jahody, maliny, čučoriedky)
  • Kávu/čaj
  • Džem/nutellu
  • Servítky

Poukaz na romantické raňajky

Tento darček máte tiež  zadarmo. Stačí ho už len vytlačiť, zabaliť a darovať.